PS5 Yardım Yeni Ps5 6.02 Yardım!

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde usta1907 tarafından oluşturulan Yeni Ps5 6.02 Yardım! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 392 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Yeni Ps5 6.02 Yardım!
Konbuyu başlatan usta1907
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İrfanozturk

usta1907

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2021
239
63
28
Arkadaşlar Hediye olarak alınmış ama hiç kullanılmamış 6.02 yazılımlı bir Playstation 5 cd'li versiyon geldi.üzerinde hiçbir kırma programı mevcut değil şuanda.kırma işlemi için hangi programları indirip ve nasıl atmam gerek?

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,207
2,190
113
Arkadaşlar Hediye olarak alınmış ama hiç kullanılmamış 6.02 yazılımlı bir Playstation 5 cd'li versiyon geldi.üzerinde hiçbir kırma programı mevcut değil şuanda.kırma işlemi için hangi programları indirip ve nasıl atmam gerek?
Sana gereken tüm paylaşımlar Playstation 5 Hack CFW bölümünde mevcut.Youtube videoları mutlaka izle buradaki konularda paylaşılan özellikle. Gerisi oyun indirip yüklemek

usta1907

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2021
239
63
28
makineye kırma işlemi için gerekli dosyaları yükledim.devamında medya dosyaları bölümünden youtube'ye girip kırma işlemini yapıyorum sonra itemzflow'a girmek isteiğimde böyle bir ekran geliyor.neyi eksik veya yanlış yapıyorum?cihaz versiyonu 6.02 bu arada.

Forumda bu konuyu çözecek kimse yok mu?

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,207
2,190
113
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

bu konudaki linki indir kırma işlemini yapmadığı için bu ekran geliyor
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
998
493
63
Durun 10.01 güncelletmeyin hemen anlatıyorum sana öncelikle internete sakın bağlama PlayStation sana backup vericem onu exfat formatında taşınabilir belleğe atacaksın direk ps5 klasörü şekilde sonra ayarlardan sistem geri yüklemesi yapacaksın kırılma youtube uygulaması gelecek diğer şeyleri anlatırım sana hepsini backport olayı var artık bende de fat kasa diskli 6.02 cihaz güncellemedim sıkıntı yaşamıyorum bu 6.50 sürüme kadar Linux kurma gelme ihtimali var dediğim gibi ilk bunu yapalım oyun yükleme konusunda da takılırsan yardımcı olurum.

usta1907

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2021
239
63
28
Durun 10.01 güncelletmeyin hemen anlatıyorum sana öncelikle internete sakın bağlama PlayStation sana backup vericem onu exfat formatında taşınabilir belleğe atacaksın direk ps5 klasörü şekilde sonra ayarlardan sistem geri yüklemesi yapacaksın kırılma youtube uygulaması gelecek diğer şeyleri anlatırım sana hepsini backport olayı var artık bende de fat kasa diskli 6.02 cihaz güncellemedim sıkıntı yaşamıyorum bu 6.50 sürüme kadar Linux kurma gelme ihtimali var dediğim gibi ilk bunu yapalım oyun yükleme konusunda da takılırsan yardımcı olurum.

teşekkür ederim.dosyayı indirip kurdum ve kırma işlemi de oldu.şimdi oyun yüklemek için ne yapamam gerek?

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
998
493
63
Ps5 oyunu mu ps4 oyunu mu yüklemek istiyorsunuz yüklemek istediğiniz oyunu indirin oyun üzerinden konuşalım bu arada ps5i güncellemiş miydiniz?

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
334
1,271
93
45
makineyi güncellemedim.halen 6.02 versiyonda.
elimde hem ps5 hem de ps4 oyunu var.
İnternete zaten hiç bağlamayın! Aynı sürüm cihaz bende de var şu an çok rahat PS4 için çıkan bütün oyunları, PS5 için yüksek sürüm isteyen oyunları da Backport dediğimiz yöntemle oynuyorum. Ama şu var yakın zamanda 12.00 kırıldı. 12 sürümünü destekleyen 2025 ‘te çıkan oyunları 10.01 de oynamak çok daha stabil görünüyor. 10.01 ‘e geçip geçmeme konusunda bende tereddütteyim. Biraz daha zaman bekleyeceğim. O sırada oynamam gereken oyunlar var. Siz mevzuyu araştırdıkça daha iyi öğreneceksiniz. Araştırmaya ve zaman ihtiyacınız var. Bol şans.